Fråga på!/Tipsa

Hejhej, vad är det egentligen ni vill att jag ska skriva om? Är det något speciellt ni vill läsa om? Eller vet ni något intressant man kan skriva?
Jag har massa idéer men det känns bättre att veta vad ni vill läsa. Kommentera gärna och skriv vad ni vill läsa om. Somsagt, ni kan hålla er anonyma!

Kommentarer
Postat av: Linda

jag tycker det skulle vara kul om du skriv då och då om någon kändis. alltså fakta om olika. ;) men jag vill endå att du ska skriva¨lite sånt som du gör nu. :)

2011-10-29 @ 15:15:18
Postat av: Ronya

Hej jag gillar verkligen den här bloggen kan känna igen mig i vissa inlägg!



Sedan skulle jag vilja ha lite tips/hjälp med ett problem...

kort sagt skulle man kunna säga att jag är mitt emellan två syner på min kropp. Den största delen säger du är för smal (Har alltid varit det) och nu har jag valt att göra något åt det, nämligen att gå upp i vikt å hamna på normalvikt. Har lyckats gå upp 2 kg så jag såg lite skillnad...men jag gillade inte det så mycket...tanken på hur mycket jag igentligen skulle behöva gå upp skrämmer mig då jag samtdigt inte vill bli "tjock" fast jag vet att jag aldrig kommer att kunna bli det, fördringen som kommer/kan ske känns läskig. vet inte hur jag ska göra? Vill gå upp men samtidigt ha kvar min smala kropp som den alltid har varit...

2011-10-29 @ 16:53:54
Postat av: en

Hej, riktigt bra blogg!



Skulle vilja ha lite hjälp med en sak jag inte kan sluta tänka på.

För några år sedan var jag tillsammans med en kille. Vi bråkade ganska ofta eftersom jag ansåg att han använde min rädsla för ensamhet som något för att få mig göra saker. Min osäkerhet använde han för att säga att jag var dålig. Men nu till saken, ibland blev jag så förtvivlad så jag slog till honom. Jag är rätt liten och han en sådan som var ute och slogs, alltså rätt stark och stor. Men när jag slog honom och han skratta åt mig för att det inte gjorde ont fick jag alltid en smäll tillbaka eller blev puttad i ett hörn mm. Han kunde även använda sin styrka så att jag gjorde saker jag inte vill, vill inte gå in på detaljer men det e nog saker du kan tänka ut själv. Jag kan inte sluta tänka på detta fast det gått flera år. Vill bara veta vem som egentligen gjorde fel eftersom det var jag som faktiskt slog först?

Förlåt för ett långt inlägg men behöver hjälp med ett svar. Tack

2011-11-03 @ 13:53:15
Postat av: novell.blogg.se

Gillar du att läsa noveller? =)

2011-11-25 @ 07:27:29
URL: http://novell.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej, jag vet att jag är jätte efter som kommenterar på de här inlägget nu, men jag behöver verkligen hjälp.

Jag har haft en väldigt svår uppväxt, och även fast jag bara är 12 år gammal så har jag redan vart med om mobbing i massa år, att mina föräldrar har skilt sig, blivit utkastad av min pappa m.m, vill inte gå in på detaljer så mkt.. Men till saken, min mamma har haft det lite som jag när hon var liten, fast tusen ggr värre, och jag vet att det inte är hennes fel men hon är verkligen ingen bra mamma just nu och jag klarar inte av att bo hos henne. Men grejen är att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kan ju Inte bo hos min pappa heller :( snälla hjälp mej! Tack på förhand :)

2012-01-03 @ 02:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0